arki

Yksinkertaisuuden ilo -blogi päivittyi

Blogini on ollut pidemmän ajan hiljainen ja syy on ollut kovin yksinkertainen – asetin itselleni suuret paineet siitä, mitä voisin julkaista, mihin aikaan ja millaisessa sisällöllä. Asetin itselleni rajoituksia, että postaus pitäisi julkaista aamusta, sen kuuluisi sisältää tietynlaisia kuvia ja teksti pitäisi olla mahtipontista ja pitkään suunniteltua. Lopulta se tarkoitti sitä, että mikään teksti ei mennyt läpi.

Syy hiljaisuuteen on ollut myös se, että blogini sijaitsi bloggerissa, mikä alkoi alkusyksystä temppuilemaan enkä enää pystynyt esimerkiksi vastaamaan mihinkään kommenttiin, mitä blogiini tuli. Näin ollen vuorovaikutus pysähtyi. Tämän asian lopulta ratkaisinkin niin, että nyt alkuviikosta blogin alusta on siirtynyt wordpressiin. Osoite kuitenkin pysyi samana! Mikäli olet seurannut blogia aikaisemmin bloggerin kautta, saattaa tieto uudesta postauksesta jäädä tulematta. Blogia voi kuitenkin seurata normaaliin tapaan blogit.fissä, facebookissa sekä bloglovinissa.
päivitys-2
Tällä hiljaisuuden aikana oon etsinyt keinoja, miten saisin elämästäni oikeasti sellaista, mistä haaveilen. Esimerkiksi kiireettömyys on noussut todella isoksi toiveeksi nyt syksyn alla ja sen eteen oon tehnytkin töitä. Jostain syystä oon potenut aina pahaa oloa mikäli vapaapäiviä tai vapaita iltoja en käytä toimeliaasti johonkin mahtipontiseen. Lopulta aloinkin pohtimaan, mihin mulla on kiire ja miksi asetan itselleni kerta toisensa jälkeen tavoitteita ja niille tiukat aikataulut? Näiden ajatusten kanssa pohdin tällä hetkellä. On varsin ihanaa yksinkertaisesti nauttia paksusta lumikerroksesta maan päällä, neuloa rauhassa villasukkia ja antaa ajatusten virrata tänne blogin puolelle.

Blogi saattaa päivittyä hieman aikaisemmasta, sillä oon tietoisesti laskenut omaa rimaani ja lähden toteuttamaan sellaista sisältöä, mikä sillä hetkellä tuntuu hyvältä ja unohtaa täysin ”blogietiketit”.

Aiempaa postausta hieman tarkentaen, myös Yksinkertaisuuden ilo on poistunut instagramista, mutta facebookista edelleen löytyy!

2 thoughts on “Yksinkertaisuuden ilo -blogi päivittyi”

  1. Hieno teema, mahtava alusta, nopea sivu.

    Olen aina seurannut blogiasi, enkä koskaan jätä sen seuraamista, teemakin miellyttää yksinkertaisuudellaan. Ei kannata asettaa tavoitteita, sillä muuten harmittaa, kun ei niissä pysy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *