Käsityövallankumous

Yksi rakkaimmista harrastuksistani matkailun lisäksi on käsityöt mukaan lukien huonekalujen entisöiminen. Olen kerännyt ja ostanut vuosien saatossa paljon erilaisia lankoja ja niin neulonut että virkannut erilaisia töitä. Vuoden 2018 tavoitteena on käyttää mahdollisimman paljon lankavaraston lankoja pois sekä neuloa itselleni villapaidan. Huhtikuun lopulla tein päätöksen, että aion neuloa viidetkymmenet sukat lahjoitukseen jämälankakeristä. Tätä villasukkaprojektia tarkemmin pääset tutkimaan tästä.

Tavoitteena on myös, että en ostaisi vuoden aikana yhtäkään lankakerää lisää (lukuunottamatta mahdollista villapaitaa). 
villasukkalahjoitus-2

Vuoden 2018 aikana tehdyt käsityöt:

Neulotut: palmikkopipo, 14 paria jämälankavillasukkia, perinteinen pipo
Virkatut: isoäidinneliöviltti ja isoäidin kolmiohuivi

Toukokuussa 2018 laskettu lankakerien määrä:

42 uutta lankakerää
87 isoa jämälankakerää
142 pientä jämälankakerää

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mulla on käsillä tuunaus- ja ompelutavaroiden läpikäyminen ja järjestely. Tiedän, että olen säästänyt sinne esim. parittomia lapasia. Niistähän saa esim. tehtyä pehmoleluja itse, mutta ihan kaikkia en ajatellut omalle/kummi- tai sukulaislapselle ehkä värkätä, jos matskua löytyy paljon. Oliko sulla minkälaista, esim. hyväntekeväisyysprojektia työn alla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tällä hetkellä villasukkalahjoitusprojekti meneillään. Haaveena ois myös lahjoittaa jossain vaiheessa esimerkiksi Karjalaan eri käsitöitä :-)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan