hyväntekeväisyys

Lähetä lahja Euroopan lapselle

Tänä vuonna ilahduin, kun työpaikan tuloaulaan tuli Joulun lapsi -pakettipiste, jossa jokainen asiakas saa mahdollisuuden antaa joululahjan eurooppalaiselle, vähävaraiselle lapselle. Päätin itse osallistua joululahjapakettiin myös ja valitsin kuudesta vaihtoehdosta 2–4-vuotiaan pojan ja 10–14-vuotiaan tytön, joille lähdin kokoamaan paketteja.
joulunlapsi-2
Lahjapakettiin on ohjeet, joissa suositellaan pakkaamaan tiettyjä tuotteita laatikkoon. Tämän ohjeistuksen mukaan kokosin itsekin paketin. Ohjeet on luettavissa myös netissä, mihin pääset tästä.
joulunlapsi-4
Lopulta 10–14-vuotiaan tytön paketti näytti tältä:

Mukana on ohut pitkähihainen paita, sormikkaat, itse neulottu pipo ja villasukat, askartelujuttuja, vihkoja, penaali ja sen sisältö, värikynät, hiusharja, palasaippua, hammasharja ja hiuspinnejä.
joulunlapsi-3
2–4-vuotiaan pojan paketti taas näytti tältä:

Mukana on ohut pitkähihainen paita, kahdet lapaset, äitin neulomat villasukat, itse neulottu pipo, palasaippua, hammasharja, hiusharja, penaali ja sen sisältö, värikynät, palapeli ja pikkuautoja.
joulunlapsi-5
Kummankin paketin matkaan laitoin kirjeen, johon lisäsin polaroid-kuvan Suomen luonnosta, joulukortin sekä lyhyen kirjeen englanniksi. Lopuksi suljin laatikot vielä kuminauhoilla kuljetuksen ajaksi, sillä jokainen paketti tarkistetaan ennen lahjoituskohteeseen viemistä. Näin pakettia ei kannata teipata tai paketoida.

Mikäli kiinnostus tällaisen paketin lahjoittamiseen löytyi, on siihen mahdollista osallistua ja lisätietoja löytyykin itse verkkosivuilta. Tähän on mahdollista osallistua 19. marraskuuta saakka, joten aikaa vielä on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *