11. syyskuuta 2018

in

syksy saa mut eloon

lahjoitussyksy-2 Mä oon syksyn lapsi, joka herää aina uudelleen eloon lehtien vaihtaessa väriä mitä upeimpiin ruskan sävyihin. Kesä oli mulle energian keräämistä, monen asian sivuun työntämistä ja vain olemista. Vihdoinkin oon uskaltanut avata vanhojen projektien laatikot ja huomannut, miten hetkessä on saanut tehtyä asioita, joita on roikuttanut tehtävälistalla kuukaudesta toiseen.

Viime keväänä aloitin villasukkalahjoitusprojektin, mikä päätyi tauolle kesän ajaksi. Nyt projekti on lähtenyt taas puikoille. Kuvassa esiintyvät sukat on lahjoitusnumero kymmenen ja sai inspiraation syksystä. 

Sunnuntaina suunta on kohti Skotlantia, jossa on kauan odotettu konferenssi! Toivon mukaan myös ylämaalle ruska on saapunut ihastuttamaan, kun yhden päivän aktiviteettina pääsen tutustumaan hieman paremmin seudun luontoon.
lahjoitussyksy
Syyskuun alussa ollut lähiopetusviikonloppu toi huomattavasti enemmän tietoa tulevaan ja vaikka millään ei voisi uskoa todeksi, tutkintotilaisuus ja toivon mukaan valmistuminen odottaa toukokuussa. Tulevien lähiopetusviikonloppujen ja etäjaksojen ohjelma alkaa olla selkeämmin sisäistetty ja iso rutistus valokuvaajana on aika ottaa. Paljon jännittää, mutta ero esimerkiksi vuoden takaiseen minään valokuvaajana on kasvanut äärettömän paljon niin tiedolla kuin taidolla.

Minimalistinen koti on ottanut harppausaskeleen myös, kun vihdoinkin luovuin itselle ylimääräisistä astioista. Nyt astioiden ollessa uusissa kodeissa, tuntuu mielettömän vapauttavalta ja hyvältä. Kaiken epäröinnin jälkeen tuntuu, että tein täysin oikean päätöksen.

Oon ollut todella ankara ittelle blogin suhteen ja siitä, mitä voin julkaista. Ajattelin yrittää hieman laskea omaa rimaa, että tänne tulisi omanlaista sisältöä. Mikäli sulla on toiveita postausten suhteen, nyt tälle syyspistoksen saaneelle niitä kannattaa ehdottaa! :-)

Leave a comment:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan