12. elokuuta 2018

in

#muttekeeonnelliseks

muttekeeonnelliseks-2 Päätin tehdä instagramissa seitsemän postauksen koosteen asioista, jotka tekee mut onnelliseksi. Kovin helposti sitä unohtaa kiireisen arjen ympäröimänä, mitkä asiat lopulta on tärkeitä ja mihin haluaisi kaiken energian ja ajan käyttää. Toisinaan pieni muistuttelu itseään kohtaan ei ole pahasta. Instagramiin tulee niitä suurempia asioita, tänne blogiin ajattelin listata pienempiä, arkisia ja ajankohtaisia.

Mut tekee onnelliseksi asunto, jota pitäisi oppia kutsumaan kodiksi. Tässä on 55 neliötä, oma sauna, pieni takapiha ja mukava vuokranantaja. Kaikkein tärkeintä on se, että se sijaitsee Ylivieskassa, jonne tunnen kuuluvani paremmin kuin minnekään muualle.

Mut tekee onnelliseksi myös syksyn saapuminen. Tää kesä on ollut ensimmäinen, mikä on mennyt ohi tekemättä yhtään mitään, joten on ihana uudella energialla lähteä kohti lempivuodenaikaa.

Syksyn mukana saapuu myös viimeinen vuosi valokuvaajan opintojen parissa, mikä tekee siten onnelliseksi, että haluan saada koulun vihdoinkin pakettiin ja aloittaa uudet jutut ensi keväänä. Koko koulutus on ollut melkoista räpiköimistä ja kehitystä on tapahtunut nopeaa vauhtia.
muttekeeonnelliseks
Mulla on tänään vapaapäivä ja se vasta tekeekin onnelliseks. Kulunut viikko ja oikeastaan useampi viikko on mennyt tehden kaikkea välttämätöntä, kuten muuttolaatikoiden pakkaamista, siirtelyä ja purkamista. Tänään oon pessyt pyykkiä, syönyt, rapsuttanut kissoja ja vihdoinkin avannut blogin uutta postausta varten.

Ystävät tekee mut mielettömän onnelliseks. Viime aikoina oon saanut useamman muistutuksen siitä, miten mun ympärillä on äärettömän paljon ihmisiä, jotka välittää musta. Joidenkin kanssa saattaa olla vuosikin taukoa ettei puhuta tai joku saattaa olla hyvänpäiväntuttu, mutta loppujen lopuksi välittää äärettömän paljon. Kuinka kiitollinen voikaan olla läheisistä, jotka ei unohda, vaikka itse ei joka kerta muistaisi kertoa, miten paljon välittää.

Viileämmät kelit on muistuttanut, että villasukkien lahjoitusprojekti odottaa. Tänään ajattelin ottaa siis neulomukset pussista ja jatkaa projektia eteenpäin. Yksi viidesosa on jo takanapäin, eli vielä löytyy neulottavaa! :-)
muttekeeonnelliseks-3 Mut tekee onnelliseks materialismivapaus. Tän muuton yhteydessä luovuin paljon esimerkiksi astioista, mitkä on keittiön kaapeissa ärsyttänyt mutten oo kehdannut laittaa eteenpäin, kun ne kerran on aikoinaan ostettu. Onneksi pikkusiskot ovat muuttamassa ensiasuntoonsa, joten heiltä puuttuu vaikka ja mitä tarpeellista. 

Mut tekee onnelliseks Nuunuun onnistunut leikkaus. Elena muutti meille 8-vuotiaana, joten hän oli jo leikattu aikaisemmin. Nuunuun leikkaus meni hyvin ja tikit sulas normaalisti. Pikkusesta on tullut nyt entistäkin huomionkipeämpi, mutta rauhallisempi tapaus. Myös kummatkin kissat antaa hyvin harjata, kun karvaa on irronnut mielettömiä määriä näiden helteiden myötä.

Mut tekee onnelliseks elämä. Vaikka tällä hetkellä moni asia ei mee niin kuin itse toivoisi, on uskomaton lahja kuitenkin pystyä vaikuttamaan moneen asiaan elämässä ja mahdollisuuksia on niin äärettömän paljon. Tällä hetkellä toivon tavallista arkea ja energiaa opintojen loppusuoralle :-)

2 kommenttia:

  1. Anteeksi ei liity asiaan.. mutta tuli mieleeni kysymys kun olit intissä. Kuinka hoidit menkat siellä ja mitä tapaa suosittelisit inttiin menkkojen kans?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan samaan tapaan kuin vaikkapa koulussa, kyllä kasarmilla pääsee normaalisti vessassa käymään :-) söin tuolloin e-pillereitä, eli olisin voinut helposti siirtää jos vaikkapa ois osunut leirin kanssa päällekäin, mutta sopivasti ei kertaakaan niin käynyt! Toki tarkkuutta hygienian kanssa kannattaa pitää ja kantaa mukana esim savetteja! Muuta neuvoa en osaa antaa, sillä normaali arki sielläkin pyörii :-)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan