17. elokuuta 2018

in

Minimalismi juhlissa

uhanadesign uhanadesign-9 uhanadesign-3 uhanadesign-2 Yhteistyössä: Uhana Design

Kirjoitin talvella minimalistisesta vaatekaapistani, johon on tullut kuukausien aikana muutoksia. Haluan, että vaatteet on helposti yhdisteltävissä ja että ne sopivat arjesta juhlaan. En halua kokea aamuja, jolloin en tiedä mitä pukea päälle tai kissanristiäisten lähestyessä panikoida ettei oo juhlavaa puettavaa. Niinpä oon vaatekaappini sisältöä käynyt läpi ja saanut tehtyä kaksi asukokonaisuutta, mitkä menevät arkikäytössä, mutta pienellä lisäyksellä sopivat täydellisesti juhlaan. 

Ensimmäinen asukokonaisuus koostuu punaisesta pitsipaidasta ja mustista suorista housuista. Tää kokonaisuus toimii hyvin esimerkiksi valokuvaajan roolissa toimimisessa, sillä juhlia kuvatessa puen aina housut jalkaan. Asun viimeistelee Uhana Designin Aamukaste -korvakorut, mitkä ovat yksinkertaisuudessaan niin upeat. Mulle on tärkeetä, että vaatteet tuntuu hyvältä päällä, mutta toivon niiden sopivan myös tilanteeseen. Mä tykkään yksinkertaisista koruista, mitkä on kauniit ja piste i:n päälle. 

Tää asukokonaisuus sopii mun mielestä hieman juhlallisempiin juhliin, kuten häihin. 
uhanadesign-10 uhanadesign-7 uhanadesign-11
Toinen asukokonaisuus on musta, polviin asti ylettyvä mekko. Mekko käy helposti arkeen, mutta lisäämällä syksyn kylmemmillä ilmoilla huivia ja Uhana Designin Aztec -korvakorut, kokonaisuus muuttuu heti juhlavammaksi! Näissä korvakoruissa rakastankin sitä, että koivu tulee Lohjalta ja lopputyö tehdään Helsingissä. 

Tällainen asukokonaisuus taas sopii niihin rennompiin juhliin, kuten tupareihin. 

Haluan pitää oman vaatekaappini minimalistisena, että vaatteita tulee oikeasti käytettyä ja pidettyä tarkkaa huolta. Sama koskee myös korurasiaani. Mieluusti omistan muutamat, kotimaiset ja laadukkaat korut, joita tulee myös käytettyä kuin säilyttäisin ison määrän koruja, jotka ei pääse kunniallisesti toimimaan tehtävissään eli olemaan esillä. 

Minimalismi on yksinkertaisesti asia, mikä tekee elämästä niin paljon helpompaa. En oo joutunut kestämään yhtäkään päivää ettei ois vaatteita ja koruja, mitä käyttää, sillä kaikki tarpeellinen löytyy jo! 

Onko sulla luottoasukokonaisuuksia? Jos haluat lisäyksen Uhana Designilta, käyhän tutkii heidän facebook ja instagram!

2 kommenttia:

  1. Tarkoitus ei ole olla ilkeä, sun ei tarvitse julkaista tätä kommenttia, mutta kirkkaanpunainen häissä on etikettivirhe vieraalta. Harva tuntuu tietävän tämän :) Kivaa syksyä!

    VastaaPoista
  2. Niin on myös housut naisella, mutta tämän kesän hääparille asuvalintani oli okei :-) joillekin etikettivirheet voi olla kova pala, mutta onneks ei mun lähipiirissä!

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan