8. kesäkuuta 2018

in

Tässä kuussa me muutetaan ja lahjoitusprojekti etenee liian hitaasti

ajatuksia-2
Vihdoinkin sataa. Se tekee mielettömän onnelliseksi. Viimeiset pari viikkoa oon joka päivä toivonut sadetta, sillä uutiset luonnon kärsimisestä on saanut huolestumaan. Toivottavasti sää antaisi vielä enemmän armoa luonnolle.

Tässä kuussa muutetaan ja sen huomaa kyllä. Oon laittanut pihamaan kuntoon ja siistinyt rikkaruohot. Tuntuu vieläkin hurjalta ajatukselta, että lähdetään tästä asunnosta, mihin ensimmäistä kertaa tunsin rakentaneeni kodin miehen kanssa. Paljon on sellaista tekemistä, mitä aiemmin ei ole voinut muuton eteen tekemään. En halua kantaa uuteen asuntoon mitään ylimääräistä.

Tämä kesä on viimeinen ennen valokuvaajan ammattitutkinnon tutkintotilaisuuksia. Hankin itselle vihdoinkin lisävalaistusta, mitä voin hyödyntää miljöökuvauksissa. Tarkoituksena on hyödyntää kesän antamaa valoisaa aikaa niin, että talven voin sitten käyttää hyvillä mielin studiossa.
ajatuksia-3

Harmittaa etten ole villasukkien lahjoitusprojektissa edennyt pidemmälle. Tänä aamuna sain neulottua kahdeksannet sukat valmiiksi. Pitää tiukentaa tahtia, jotta sukat pääsee lahjoitettavaksi syksylle. Siitä oon mielettömän onnellinen, että jo tähän mennessä oon saanut monipuolisesti käytettyä jämälankakeriä.

Oon saanut itteni taas kiireiseksi ja unirytmi on täysin sekaisin. Joinain öinä en saa kolmea tuntia pidempään unta ja joinakin öinä nukun sen kolmetoistatuntia. Meen päivissä sekaisin eikä työpäivien jälkeen tunnu riittävän energiaa itselle tärkeisiinkään asioihin.

Oon ollut nyt kuukauden ilman e-pillereitä. En huomannut kuuden vuoden käytön aikana itsessäni mitään eroa, mutta nyt lopettaessa oon huomannut olevani huomattavasti rauhaisampi. Onnekseni myöskään akne ei oo ainakaan toistaiseksi palannut. Ehkä tämän kevään parhaimpia päätöksiä.
ajatuksia
Päivitin blogin ulkoasun ja oon tähän mielettömän tyytyväinen. Jälleen kerran simppeli on yksinkertaisesti upeaa. 

Haaveilen tekeväni enemmän lyhytvideoita matkustamisesta. Kameran eteen puhuminen ei niinkään innosta, mutta videoiden tekeminen kylläkin.

Toukokuussa tuli kolme vuotta täyteen miehen kanssa. Tuntuu hullulta, että vasta kolme vuotta, kun pohtii mitä kaikkea tähän aikaan on sisältynyt. 3 muuttoa, 2 kissaa, 16 kuukautta varusmiespalvelusta, 2 autoa, 3 ulkomaanmatkaa, ainakin viisisataa saunakertaa ja kolme miljoonaa onnenkyyneltä.

Leave a comment:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan