27. huhtikuuta 2018

in

Valtasiko minimalistinen some myös blogin?

villasukkahaaste Kirjoitin kuukausi sitten minimalistisesta somesta, jossa listan pituutta kyllä riitti minimalistisesta otsikosta huolimatta. Olin muodostanut luonnoksiin jo postauksen nimeltä Minimalistinen some kuukauden jälkeen, missä tarkoituksena oli pohtia, mitä muutoksia kuukaudessa olen saanut aikaan. Yllätyksenä itselleni, some on jäänyt melko paljonkin taka-alalle, osaltaan myös vahingossa. Siinä samalla myös blogin päivittäminen on jäänyt.

Aloitin reilu kuukausi sitten uuden työn, jossa tarkoituksena oli olla pelkästään kevään ajan. Koska vuoden suunnitelmat kuitenkin kariutuivat yllättäen, sain sovittua työt jatkumaan pidemmäksi aikaa ja aikaa on nyt kulunutkin paljon uuden työn parissa. Viihdyn töissä paremmin kuin hyvin ja erityisen hyvä työilmapiiri tekee asiakaspalvelusta entistäkin mukavempaa.

Koska palvelen asiakkaita, on puhelimeni käytöstä pois työpäivien ajan ja se on toiminut hyvänä keinona nyt, kun tarkoituksena on vähentää somea. Aiemmassa postauksessa kerroin, että oon ottanut ilmoitukset pois osasta sovelluksista ja se onkin ollut yks parhaimmista päätöksistä. Edelleenkin ilmoitukset tulee whatsappista ja snapchatista, mutta muista somekanavista en ilmoituksia saa vasta kun avaan itse sovelluksen.

Turhien someselailujen tilalta oon alkanut neulomaan villasukkia hyväntekeväisyyteen ja tavoitteena on saada viisikymmentä paria villasukkia lahjoitettavaksi ennen kuin talvi tulee. Lisätavoitteena on, että en osta yhtäkään lankakerää uutena.

Tällä hetkellä elämässä tuntuu olevan niin paljon kaikkea uutta ihmeteltävää eikä ihmekkään, kun kevät alkaa olla niin pitkällä. En tahtoisi pitää blogissa näin pitkiä postausvälejä, mutta toisinaan on hyvä nauttia muista asioista ja sitten palata taas aktiivisemmin kirjoittamaan. Ilmoitimme toissapäivänä vuokranantajille, että muutamme kesäkuun lopussa uuteen asuntoon ja nyt alkaakin viimeinen loppurutistus, että saamme kaiken ylimääräisen tavaran laitettua eteenpäin ennen muuttoa! Sitten onkin tiedossa asunnon esittelyä ja erilaisia asumisjärjestelyjä, joihin ollaan päädytty pienemmän asunnon myötä :-)

Ihanaa kevättä just sulle ja palataan taas pian vähän laajempien postauksien parista!

1 kommentti:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan